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  • Source: Fermentation. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, FERMENTAÇÃO, DIABETES MELLITUS, METABÓLITOS, GLICEMIA, DOENÇAS DO SISTEMA DIGESTÓRIO

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    • ABNT

      SALGAÇO, Mateus Kawata et al. Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model. Fermentation, v. 9, n. 8, p. 17 , 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation9080740. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Salgaço, M. K., Oliveira, F. L. de, Sartoratto, A., Mesa, V., Mayer, M. P. A., & Sivieri, K. (2023). Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model. Fermentation, 9( 8), 17 . doi:10.3390/fermentation9080740
    • NLM

      Salgaço MK, Oliveira FL de, Sartoratto A, Mesa V, Mayer MPA, Sivieri K. Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 8): 17 .[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9080740
    • Vancouver

      Salgaço MK, Oliveira FL de, Sartoratto A, Mesa V, Mayer MPA, Sivieri K. Impact of lactobacillus acidophilus—La5 on composition and metabolism of the intestinal microbiota of type 2 diabetics (T2D) and healthy individuals using a microbiome model [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 8): 17 .[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9080740
  • Source: Foods. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE FERMENTADO, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      HERKENHOFF, Marcos Edgar et al. Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk. Foods, v. 12, p. 1-16 art. 3383, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/foods12183383. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Herkenhoff, M. E., Medeiros, I. U. D. de, Garutti, L. H. G., Salgaço, M. K., Sivieri, K., & Saad, S. M. I. (2023). Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk. Foods, 12, 1-16 art. 3383. doi:10.3390/foods12183383
    • NLM

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk [Internet]. Foods. 2023 ; 12 1-16 art. 3383.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/foods12183383
    • Vancouver

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk [Internet]. Foods. 2023 ; 12 1-16 art. 3383.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/foods12183383
  • Source: Abstracts of Lectures & Posters. Conference titles: Beneficial Microbes Conference - Pre- and Probiotics for Lifelong Human and Animal Health. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE FERMENTADO, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      HERKENHOFF, Marcos Edgar et al. Evaluation of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) byproduct using the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME®). 2023, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Herkenhoff, M. E., Medeiros, I. U. D. de, Garutti, L. H. G., Salgaço, M. K., Sivieri, K., & Saad, S. M. I. (2023). Evaluation of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) byproduct using the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME®). In Abstracts of Lectures & Posters. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Evaluation of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) byproduct using the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME®). Abstracts of Lectures & Posters. 2023 ;[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Evaluation of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) byproduct using the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME®). Abstracts of Lectures & Posters. 2023 ;[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Food Packaging and Shelf Life. Unidade: IFSC

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, POLISSACARÍDEOS, FILMES FINOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MEDEIROS, Jackson Andson et al. Alginate films as carriers of probiotic bacteria and Pickering emulsion. Food Packaging and Shelf Life, v. 34, p. 100987-1-100987-8, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100987. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Medeiros, J. A., Otoni, C. G., Niro, C. M., Sivieri, K., Barud, H. da S., Guimarães, F. E. G., et al. (2022). Alginate films as carriers of probiotic bacteria and Pickering emulsion. Food Packaging and Shelf Life, 34, 100987-1-100987-8. doi:10.1016/j.fpsl.2022.100987
    • NLM

      Medeiros JA, Otoni CG, Niro CM, Sivieri K, Barud H da S, Guimarães FEG, Alonso JD, Azeredo HMC de. Alginate films as carriers of probiotic bacteria and Pickering emulsion [Internet]. Food Packaging and Shelf Life. 2022 ; 34 100987-1-100987-8.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100987
    • Vancouver

      Medeiros JA, Otoni CG, Niro CM, Sivieri K, Barud H da S, Guimarães FEG, Alonso JD, Azeredo HMC de. Alginate films as carriers of probiotic bacteria and Pickering emulsion [Internet]. Food Packaging and Shelf Life. 2022 ; 34 100987-1-100987-8.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100987
  • Source: Veja Saúde. Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SIVIERI, Kátia et al. Probióticos: um universo em expansão [Depoimento à Maurício Brum]. Veja Saúde. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://saude.abril.com.br/alimentacao/probioticos-um-universo-em-expansao/. Acesso em: 21 maio 2024. , 2021
    • APA

      Sivieri, K., Saad, S. M. I., Schontag, M., Kajikawa, H. S., & Dan, M. (2021). Probióticos: um universo em expansão [Depoimento à Maurício Brum]. Veja Saúde. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://saude.abril.com.br/alimentacao/probioticos-um-universo-em-expansao/
    • NLM

      Sivieri K, Saad SMI, Schontag M, Kajikawa HS, Dan M. Probióticos: um universo em expansão [Depoimento à Maurício Brum] [Internet]. Veja Saúde. 2021 ; 40-45.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://saude.abril.com.br/alimentacao/probioticos-um-universo-em-expansao/
    • Vancouver

      Sivieri K, Saad SMI, Schontag M, Kajikawa HS, Dan M. Probióticos: um universo em expansão [Depoimento à Maurício Brum] [Internet]. Veja Saúde. 2021 ; 40-45.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://saude.abril.com.br/alimentacao/probioticos-um-universo-em-expansao/
  • Source: International Journal of Food Sciences and Nutrition. Unidades: EESC, FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 70, n. 2, p. 182-194, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Lopes, N. P., Adorno, M. A. T., Sakamoto, I. K., Genovese, M. I., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2019). Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 70( 2), 182-194. doi:10.1080/09637486.2018.1498065
    • NLM

      Bianchi F, Lopes NP, Adorno MAT, Sakamoto IK, Genovese MI, Saad SMI, Sivieri K. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2019 ; 70( 2): 182-194.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065
    • Vancouver

      Bianchi F, Lopes NP, Adorno MAT, Sakamoto IK, Genovese MI, Saad SMI, Sivieri K. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2019 ; 70( 2): 182-194.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065
  • Source: Food Research International. Unidades: EESC, FCF

    Subjects: SEQUENCIAMENTO GENÉTICO, METABÓLITOS

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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin. Food Research International, v. 120, p. 595-602, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.010. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Larsen, N., Tieghi, T. de M., Adorno, M. A. T., Saad, S. M. I., Jespersen, L., & Sivieri, K. (2019). In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin. Food Research International, 120, 595-602. doi:10.1016/j.foodres.2018.11.010
    • NLM

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin [Internet]. Food Research International. 2019 ; 120 595-602.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.010
    • Vancouver

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin [Internet]. Food Research International. 2019 ; 120 595-602.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.010
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: OBESIDADE, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 103, p. 1081-1094, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Duque, A. L. R. F., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2019). Gut microbiome approaches to treat obesity in humans. Applied Microbiology and Biotechnology, 103, 1081-1094. doi:10.1007/s00253-018-9570-8
    • NLM

      Bianchi F, Duque ALRF, Saad SMI, Sivieri K. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2019 ; 103 1081-1094.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8
    • Vancouver

      Bianchi F, Duque ALRF, Saad SMI, Sivieri K. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2019 ; 103 1081-1094.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8
  • Source: Food Science and Technology International. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGENTES ANTIMICROBIANOS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, NANOPARTÍCULAS, PLÁSTICOS, PRATA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BRITO, Sabrina da Costa et al. Low-density polyethylene films incorporated with silver nanoparticles to promote antimicrobial efficiency in food packaging. Food Science and Technology International, v. 26, n. 4, p. 353–366, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1177/1082013219894202. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Brito, S. da C., Bresolin, J. D., Sivieri, K., & Ferreira, M. D. (2019). Low-density polyethylene films incorporated with silver nanoparticles to promote antimicrobial efficiency in food packaging. Food Science and Technology International, 26( 4), 353–366. doi:10.1177/1082013219894202
    • NLM

      Brito S da C, Bresolin JD, Sivieri K, Ferreira MD. Low-density polyethylene films incorporated with silver nanoparticles to promote antimicrobial efficiency in food packaging [Internet]. Food Science and Technology International. 2019 ; 26( 4): 353–366.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1177/1082013219894202
    • Vancouver

      Brito S da C, Bresolin JD, Sivieri K, Ferreira MD. Low-density polyethylene films incorporated with silver nanoparticles to promote antimicrobial efficiency in food packaging [Internet]. Food Science and Technology International. 2019 ; 26( 4): 353–366.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1177/1082013219894202
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidades: EESC, FCF

    Subjects: SEQUÊNCIA DO DNA, OBESIDADE, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 102, p. 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3), 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Larsen, N., Tieghi, T. de M., Adorno, M. A. T., Kot, W., Saad, S. M. I., et al. (2018). Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46. Applied Microbiology and Biotechnology, 102, 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3). doi:10.1007/s00253-018-9234-8
    • NLM

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Kot W, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ; 102 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3).[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8
    • Vancouver

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Kot W, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ; 102 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3).[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8
  • Source: Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição/SBAN. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: FLAVONOIDES, TOMATE

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    • ABNT

      SOUZA, Mayara Adja da Silva et al. Metabolização de flavonoides de tomate roxo (Solanum lycopersicum L.) em Simulator of the Human Intestinal Microbial Ecosystem (SHIME®). 2017, Anais.. São Paulo: SBAN, 2017. Disponível em: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Souza, M. A. da S., Sivieri, K., Peres, L. E. P., & Hassimotto, N. M. A. (2017). Metabolização de flavonoides de tomate roxo (Solanum lycopersicum L.) em Simulator of the Human Intestinal Microbial Ecosystem (SHIME®). In Resumos. São Paulo: SBAN. Recuperado de http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
    • NLM

      Souza MA da S, Sivieri K, Peres LEP, Hassimotto NMA. Metabolização de flavonoides de tomate roxo (Solanum lycopersicum L.) em Simulator of the Human Intestinal Microbial Ecosystem (SHIME®) [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
    • Vancouver

      Souza MA da S, Sivieri K, Peres LEP, Hassimotto NMA. Metabolização de flavonoides de tomate roxo (Solanum lycopersicum L.) em Simulator of the Human Intestinal Microbial Ecosystem (SHIME®) [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
  • Source: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, BACTÉRIAS LÁTICAS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay e SIVIERI, Kátia. Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly. Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2016. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Bedani, R., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2016). Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly. In Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X
    • NLM

      Bedani R, Saad SMI, Sivieri K. Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly [Internet]. In: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier; 2016. [citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X
    • Vancouver

      Bedani R, Saad SMI, Sivieri K. Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly [Internet]. In: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier; 2016. [citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X
  • Source: Super Saudável. Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIVIERI, Kátia e BOGSAN, Cristina Stewart Bittencourt. Estudos avaliam efeitos positivos em diferentes enfermidades. Super Saudável. São Bernardo do Campo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf. Acesso em: 21 maio 2024. , 2016
    • APA

      Sivieri, K., & Bogsan, C. S. B. (2016). Estudos avaliam efeitos positivos em diferentes enfermidades. Super Saudável. São Bernardo do Campo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf
    • NLM

      Sivieri K, Bogsan CSB. Estudos avaliam efeitos positivos em diferentes enfermidades [Internet]. Super Saudável. 2016 ;( 70): 6-7.[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf
    • Vancouver

      Sivieri K, Bogsan CSB. Estudos avaliam efeitos positivos em diferentes enfermidades [Internet]. Super Saudável. 2016 ;( 70): 6-7.[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.yakult.com.br/yakult/upload/supersaudavel/131074707762088975_yak_70.pdf
  • Source: Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA

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    • ABNT

      LOPES, Natalia Pontin et al. Viabilidade de Bifidobacterium longum BB-46 e Lactobacillus paracasei 431 em combinação com pectina e subproduto de acerola submetidos a dois sistemas in vitro. Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. Araraquara: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 21 maio 2024. , 2016
    • APA

      Lopes, N. P., Bianchi, F., Zavarizi, A. C. M., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2016). Viabilidade de Bifidobacterium longum BB-46 e Lactobacillus paracasei 431 em combinação com pectina e subproduto de acerola submetidos a dois sistemas in vitro. Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. Araraquara: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Lopes NP, Bianchi F, Zavarizi ACM, Saad SMI, Sivieri K. Viabilidade de Bifidobacterium longum BB-46 e Lactobacillus paracasei 431 em combinação com pectina e subproduto de acerola submetidos a dois sistemas in vitro. Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. 2016 ; 37 179.[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Lopes NP, Bianchi F, Zavarizi ACM, Saad SMI, Sivieri K. Viabilidade de Bifidobacterium longum BB-46 e Lactobacillus paracasei 431 em combinação com pectina e subproduto de acerola submetidos a dois sistemas in vitro. Revista de Ciências Farmacêuticas Básica e Aplicada. 2016 ; 37 179.[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Journal of Medicinal Food. Unidades: FCF, EESC

    Subjects: PROBIÓTICOS, OLIGOSSACARÍDEOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SIVIERI, Kátia et al. Prebiotic effect of fructooligosaccharide in the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME® Model). Journal of Medicinal Food, v. 17, n. 8, p. 894-901, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1089/jmf.2013.0092. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Sivieri, K., Villarreal Morales, M. L., Saad, S. M. I., Adorno, M. A. T., Sakamoto, I. K., & Rossi, E. A. (2014). Prebiotic effect of fructooligosaccharide in the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME® Model). Journal of Medicinal Food, 17( 8), 894-901. doi:10.1089/jmf.2013.0092
    • NLM

      Sivieri K, Villarreal Morales ML, Saad SMI, Adorno MAT, Sakamoto IK, Rossi EA. Prebiotic effect of fructooligosaccharide in the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME® Model) [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2014 ; 17( 8): 894-901.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1089/jmf.2013.0092
    • Vancouver

      Sivieri K, Villarreal Morales ML, Saad SMI, Adorno MAT, Sakamoto IK, Rossi EA. Prebiotic effect of fructooligosaccharide in the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME® Model) [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2014 ; 17( 8): 894-901.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1089/jmf.2013.0092
  • Source: BMC Gastroenterology. Unidades: EESC, FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, BACTÉRIAS LÁTICAS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SIVIERI, Kátia et al. Lactobacillus acidophilus CRL 1014 improved "gut health" in the SHIME® reactor. BMC Gastroenterology, v. 13, p. 1-9 art. 100, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/1471-230X-13-100. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Sivieri, K., Morales, M. L. V., Adorno, M. A. T., Sakamoto, I. K., Saad, S. M. I., & Rossi, E. A. (2013). Lactobacillus acidophilus CRL 1014 improved "gut health" in the SHIME® reactor. BMC Gastroenterology, 13, 1-9 art. 100. doi:10.1186/1471-230X-13-100
    • NLM

      Sivieri K, Morales MLV, Adorno MAT, Sakamoto IK, Saad SMI, Rossi EA. Lactobacillus acidophilus CRL 1014 improved "gut health" in the SHIME® reactor [Internet]. BMC Gastroenterology. 2013 ; 13 1-9 art. 100.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1471-230X-13-100
    • Vancouver

      Sivieri K, Morales MLV, Adorno MAT, Sakamoto IK, Saad SMI, Rossi EA. Lactobacillus acidophilus CRL 1014 improved "gut health" in the SHIME® reactor [Internet]. BMC Gastroenterology. 2013 ; 13 1-9 art. 100.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1471-230X-13-100
  • Source: Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA)

    How to cite
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    • ABNT

      MORENO, Izildinha et al. Identificação da microbiota bacteriana do queijo prato pelos métodos tradicional e molecular (TGGE). 2003, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2003. . Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Moreno, I., Sivieri, K., Lerayer, A. L. S., Destro, M. T., Vialta, A., & Lortal, S. (2003). Identificação da microbiota bacteriana do queijo prato pelos métodos tradicional e molecular (TGGE). In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia.
    • NLM

      Moreno I, Sivieri K, Lerayer ALS, Destro MT, Vialta A, Lortal S. Identificação da microbiota bacteriana do queijo prato pelos métodos tradicional e molecular (TGGE). Resumos. 2003 ;[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Moreno I, Sivieri K, Lerayer ALS, Destro MT, Vialta A, Lortal S. Identificação da microbiota bacteriana do queijo prato pelos métodos tradicional e molecular (TGGE). Resumos. 2003 ;[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FORTIFICADOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, LEITE FERMENTADO, LACTOBACILLUS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      OLIVEIRA, Maricê Nogueira de et al. Aspectos tecnológicos de alimentos funcionais contendo probióticos. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 38, n. 1, p. 1-21, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322002000100002. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Oliveira, M. N. de, Sivieri, K., Alegro, J. H. A., & Saad, S. M. I. (2002). Aspectos tecnológicos de alimentos funcionais contendo probióticos. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 38( 1), 1-21. doi:10.1590/s1516-93322002000100002
    • NLM

      Oliveira MN de, Sivieri K, Alegro JHA, Saad SMI. Aspectos tecnológicos de alimentos funcionais contendo probióticos [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2002 ; 38( 1): 1-21.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322002000100002
    • Vancouver

      Oliveira MN de, Sivieri K, Alegro JHA, Saad SMI. Aspectos tecnológicos de alimentos funcionais contendo probióticos [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2002 ; 38( 1): 1-21.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322002000100002
  • Unidade: FCF

    Subjects: BEBIDAS ALCOÓLICAS (PROCESSAMENTO), LATICÍNIOS (AVALIAÇÃO), ALIMENTOS, LEITE (ANÁLOGOS E DERIVADOS;AVALIAÇÃO)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIVIERI, Kátia. Caracterização e otimização do uso de miméticos de gordura em bebidas lácteas. 2002. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2002. . Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Sivieri, K. (2002). Caracterização e otimização do uso de miméticos de gordura em bebidas lácteas (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo.
    • NLM

      Sivieri K. Caracterização e otimização do uso de miméticos de gordura em bebidas lácteas. 2002 ;[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Sivieri K. Caracterização e otimização do uso de miméticos de gordura em bebidas lácteas. 2002 ;[citado 2024 maio 21 ]
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: VIDA-DE-PRATELEIRA (AVALIAÇÃO), BEBIDAS, IOGURTE (ANÁLISE), ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SIVIERI, Kátia e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Avaliação da vida-de-prateleira de bebidas lácteas preparadas com "fat replacers"(Litesse e Dairy-lo). Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 22, n. 1, p. 24-31, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612002000100005. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Sivieri, K., & Oliveira, M. N. de. (2002). Avaliação da vida-de-prateleira de bebidas lácteas preparadas com "fat replacers"(Litesse e Dairy-lo). Ciência e Tecnologia de Alimentos, 22( 1), 24-31. doi:10.1590/s0101-20612002000100005
    • NLM

      Sivieri K, Oliveira MN de. Avaliação da vida-de-prateleira de bebidas lácteas preparadas com "fat replacers"(Litesse e Dairy-lo) [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2002 ; 22( 1): 24-31.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612002000100005
    • Vancouver

      Sivieri K, Oliveira MN de. Avaliação da vida-de-prateleira de bebidas lácteas preparadas com "fat replacers"(Litesse e Dairy-lo) [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2002 ; 22( 1): 24-31.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612002000100005

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